Co-pro plinten

De Co-pro plinten collectie bestaat grofweg uit drie soorten: witte plinten, decor gelijke plinten en massief eiken parketplinten. Witte plinten zijn altijd uitgevoerd in RAL 9010 en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Decor gelijke plinten kleuren met de vloer, bijvoorbeeld door een hout of tegelkleur. assief eiken parketplinten zijn van massief hout.

Witte plinten

Co-pro heeft een breed assortiment witte plinten in de kleur RAL 9010. Het witte plinten assortiment is leverbaar in vier modellen, drie hoogtes en twee afwerkingen.

Vier modellen
Het assortiment bestaat uit vier tijdloze modellen:
Amsterdam (recht), Berlijn (rond), Praag (kraal) en Milaan (gegroefd).Drie hoogtes
De plinten zijn leverbaar in 3 verschillende hoogtes:
70mm, 90mm en 120mm. De plinten zijn 14mm dik.

Twee afwerkingen

De vier modellen kunnen geleverd worden in twee verschillende afwerkingsvormen: kant en klaar gelakt of omspannen met een witte folie. Beide afwerkingen zijn na installatie te voorzien van een laklaag, indien dat gewenst is.

Decor gelijke plinten

Bij onze decor gelijke plinten collectie komen de decors maximaal overeen met de decors in onze laminaat, parket en pvc collecties. Alle decors zijn verkrijgbaar als Plakplint en als Hogeplint. Zo is er altijd een plint die optimaal bij uw vloer past. Bij de bestelling van uw vloer leveren wij naar keuze een decor gelijke plint. Wilt u toch zelf een plint selecteren? U kunt handmatig uw keuze maken aan de hand van de waaiers in de Co-pro stalenmap. De lengte van beide modellen plint is 240cm.


Plakplint
Het formaat van deze populaire plint is 24mm x 5mm. Voor een maximale hechting zijn ze voorzien van hoogwaardig Tesa tape. Het Abachi hout garandeert dat de plinten eenvoudig te knippen zijn in het gewenste formaat en verstek.

Hogeplint

Het formaat van deze robuuste plint is 70mm x 14mm. De Hogeplint is leverbaar in de zelfde decors als de plakplinten. Het MDF materiaal zorgt er voor dat deze plinten zich eenvoudig laten verwerken, maar tevens tegen een stootje kunnen.

Massief eiken

De massief eiken parketplinten van Co-pro zijn verkrijgbaar in twee modellen: hoog 70mm x 18mm en als afdeklat 5mm x 30mm. Beide modellen zijn leverbaar in vijf uitvoeringen: onbehandeld, naturel geolied, wit geolied, gerookt naturel geolied en gerookt wit geolied. De plinten hebben een lengte van 240cm.